KLUSKI Z MAKIEM
1 puszka masy makowej
1 opakowanie makaronu typu małe kokardki
20 dag mieszanki bakaliowej
3 łyżki płynnego miodu
bita śmietana
Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Masę makową wymieszać z bakaliami i miodem. Dodać do masy makaron, wymieszać i odstawić do schłodzenia.
Sposoby podawania: w dużej szklanej misie i bita śmietana oddzielnie (każdy z biesiadników nakłada sobie sam) lub porcjujemy do szklanych salaterek i ozdabiamy kleksem bitej śmietany :)
Zgodnie z obietnicą ostatnie moje szaleństwo :
Zgodnie z obietnicą ostatnie moje szaleństwo :
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia składam Wam wszystkim najserdeczniejsze życzenia
dużo zdrowia, szczęścia i miłości
oraz spełnienia 99% marzeń :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz